Fituesi i Big Brother qenka Ilir Shaqiri/ Ja borxhi i madh që i ka Pronarja e Top Channel Balerinit…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Shumë aludime janë ngritur rreth fituesit të “Big Brother VIP” të këtij sezoni. Shumë persona kan aluduar se fitues i këtij sezoni do të jetë Ilir Shaqiri pasi para disa vitesh  në spektaklin “Dancing with the Stars” në Vizion Plus balerini Iliri i ka dhënë fitoren trashëgimtares së Top Channel-it, Lori Hoxha e cila ishte një nga konkurentet e ati konkursi kërcimi dhe vendimi për fituesin do të merej nga vet Iliri pasi ishte i vetmi nga juria që ishte i asaj fushe.

Favoriti i këtij spektakli është  Ilir Shaqiri, i cili i dha fitoren Lori Hoxhës si kërcimtare.

Dhe sipas publikut Lori Hoxha do të jetë një ndihmesë për fitoren e tij.

Gjithashtu një arsye tjetër është se fitorja e tij do të kthehej në një temë dite në mediat italiane. Marketingu i spektaklit të Top Channel-it do të ishte një pikë shtesë, që Ilir Shaqiri mund ta sigurojë për televizionin më të madh në Shqipëri.

UserOnline

Related Posts