Shenja e Donaldit i ngatërroi të gjithë, Romeo zbulon më në fund kuptimin e saj

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Një veprim i Donaldit pak javë më parë u komentua kudo në mediat rozë dhe rrjetet sociale. Shenja që ai formon me gishtat e dorës sipas leximit që u janë bërë gjestikulacioneve të tilla përdoret kur i shpreh dikujt dashurinë. Kaq mjaftoi që njerëzit të aludonin se po i drejtohej Bora Zemanit.

Mirëpo, interpretimi i tyre duket shumë larg të vërtetës. Mes të tjerash për ata që nuk e dinë kjo është edhe shenja e Spider-man. Andaj, nuk është aspak çudi që gjesti i Donaldi i drejtohet Romeos dhe është një shenjë mes vëllezërish.

Këtë e ka zbuluar së fundmi Romeo, i cili ka publikuar një foto nga Dubai ku ndodhet këto ditë pikërisht me këtë shenjë teksa i ka bërë tag Donaldit. Më në fund ai vendosi pikat mbi “i” dhe i dha fund çdo dyshimi.

UserOnline

Related Posts