Del videoja që po thyen rrjetin, fansat janë të bindur: Pamje nga marrëdhënia e parë seksuale e kryer brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” përpara kamerave!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Einxhel dhe Dj Dagz kaluan një natë të zjarrtë në suitë, ku për 24 orë ishin të veçuar nga pjesa tjetër e banorëve. Por rrjeti është i bindur që ka pasur më shumë se puthje.

Disa lëvizje nën jorgan kanë bërë që fansat të aludojnë për marrëdhënien e parë seksuale të kryer brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” përpara kamerave.

Një shqetësim e ka pasur Einxhel në bisedë me të së fundmi. Ajo pyet nëse “është bërë nami jashtë”. Dagzi tenton ta qetësojë duke i thënë se “do harrohet”. Kjo nuk e bind Einxhel e cila shprehet: “Harrohet? Si harrohet kur janë dëshmitë, provat kudo”.

UserOnline

Related Posts