Plas humori në Big Brother: ‘Donaldi e tradhton Beatrixën me lopën’!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Futja e kafshëve dhe shpendëve në shtëpinë e Big Brother ka sjellë edhe situata komike.

Banorët do të kujdesen për një lopë, dy dele, një qingj, një dhi dhe 5 pula.

Kjo ka sjellë edhe përplasje mes banorëve. Në një moment, Beatrix duket se është mërzitur me Donaldin dhe këtë e ka bërë të qartë duke thënë: “Donaldi e tradhton Beatrixën me lopën. I thotë Batrixës do të bëj një pikturë dhe ndërkohë pikturon lopën.” Me këtë u shkaktuan shumë të qeshura.

Por në fakt, Beatrix ishte mërzitur me të sepse donte që të rrinte me qingjin por ia kishte marrë Donaldi.

Reagimi i saj erdhi pasi u ngacmua nga DJ Dagz, i cili i tha: “Ndodh tradhtia e parë në BBV. Beatrix tradhton Donaldin me…”

UserOnline

Related Posts