Ups! Bora lapsus, përmend Ledjanën/ Reagimi i Mevlanit dhe i gjithë studios për të mos u humbur (VIDEO)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Sot në puntatën e “Për’puthen” ishte takimi i parë i Mevlanit këtë sezon. Rrushja vajza nga Kosova e zgjodhi në takim dhe takimi i tyre shkoi shumë mirë me një bisedë shumë të këndshme.

Po siç është bërë e zakonshme dhe nga vjet, Rrushja nuk i kërkoi Mevlanit këngë, por madje album.

Bora donte të ndalej te kjo pjesë dhe tha: A mund të mbetem te kënga që i kërkon Ledjanës? në vend që të thoshte emrin e Mevlanit.

Të gjithë filluan të qeshin dhe të brohorisin në studio dhe Mevlani iu duk të gjithëve si i emocionuar, pavarësisht se vetë tha se e ka prej dritës.

Mevlani: Na mbushe syt me lot o Bora çfarë je tu thon?

Bora: Mevlan të preka?

Ana: Iu mbushën syt me lot Bora.

Mevlani: Jo nuk është e vërtetë…pastaj ti po më pyet mua? Ti i di këto ndjenja kështu që…

Bora: Unë s’po flas, sqaro vajzat.

Mevlani: As unë s’po flas pra.

Fjori: Ke akoma ndjenja për Ledjanën?

Mevlani: Po flisnim për diçka tjetër…

Rikujtojmë se Mevlani e ka fshirë këngën e Ledjanës dhe e ka sjellë në një version të përpunuar me orkestrim tjetër, të quajtur “Bota Ime”. Kjo e fundit në një intervistë të fundit tha se i uron të përputhet.

UserOnline

Related Posts