I përfshirë në “masakrën e Bllokut”, ky është ish-bashkëshorti i Arjola Demirit që e tradhtoi dhe dhunoi

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Aktorja Arjola Demiri ka folur gjithmonë rreth vështirësive që ka kaluar në jetë dhe problemeve me ish bashkëshortin. Tani që është pjesë e “Big Brother VIP” historitë e saj kanë qenë edhe më shumë në qendër të vëmendjes dhe vetëm dy ditë më parë ajo ka rrëfyer me më shumë detaje historinë.

Arjola ka pranuar publikisht se ish bashkëshorti e dh unonte fizikisht dhe se e ka trad htuar për 6 vite me rradhë që aktorja ishte në djeni. Ato vite nuk kanë qenë aspak të lehta për aktoren, nënën e tre femijëve e cila në luf të me depresionin ka tentuar edhe vetvr asjen, prej të cilës e ka shpëtuar nëna e saj.

Por kush është ish-bashkëshorti i Arjola Demirit?

Burime për Albeu.com ka mësuar se ish-bashkëshorti i Arjola Demirit është Ajax Boshnjaku. Ai është personazh i njohur për mediat dhe botën e kr imit. Emri i Ajax Boshnjakut është bërë i njohur në tetor te 2018 ku ishte i përfshirë në mas akrën e ish-Bllokut ku mbeti i vr arë Fabiol Gaxha. Ajaxi, miku i i Ervin Matës u akuzua për mosk allëzim kr imi.

Gjithashtu, burime për Albeu.com bëjnë me dije se Ajax Boshnjaku është sot babi i dy djemve binjak me një grua tjetër me të cilën Arjola Demiri ka edhe çështje penale.

Arjola ka treguar se ka marrë më në fund kujdestarinë e 3 fëmijëve që ka patur nga bashkëjetesa me Ajaxin, pasi ajo nuk ka patur një celebrim me ligj me të.

UserOnline

Related Posts