“Ti e ke të vogël! Duket nga…” Monika ‘tallet’ me Donaldin

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Banorët e BB Vip janë futur dje në disa kutia për të provuar se kush reziston më shumë. Nga të parat që është dorëzuar ka qenë Monika, ndërsa Donaldi ishte nga personat që rezistoi më shumë. Shakatë mes Monikës jashtë dhe Donaldit brenda nuk kanë munguar.

Ajo i ka thënë që e ke kutinë të vogël, por kjo është keqkuptuar nga Donaldi, i cili i ka thënë se e gënjen pamja e jashtme.

Më pas ata i janë futur muhabeteve të tjera, të cilat kanë të bëjnë me madhësinë e organit gjenital tek mashkulli. Monika ka thnë se gjatësia duket nga dora dhe nga madhësia e këmbës.

UserOnline

Related Posts