Lëkundje te forta, Tërmet ne qarkun e Shkodres

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Ndihen lekundje me magnitude 5.3 balle ne qarkun e Shkodres. Lekundjet jane ndjere ne rajon dhe ne vendet fqinje dhe deri ne Itali!

UserOnline

Related Posts