Einxhel nuk i del inati me Donaldin: Pse kaq burracak je? A ka gjë më të shëmtuar?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Pas daljes së Dagz, Einxhelit nuk i del inati me Donaldin i cili në zinxhirin e spektaklit të së martës nuk zgjodhi DJ Dagz por Tan Bramën.

Einxhel në një bisedë mbrëmjen e djeshme me Arbrin dhe Monikën, e cilësoi Donaldin si burracak që bëri veprim të shëmtuar duke ndryshuar vazhdimisht arsyen përse zgjodhi të shpëtonte Tanin dhe jo DJ Dagz.

Arbri: Unë mendoj se njëri nga ata do të dalë se do bëjë gabime.

Einxhel: S’ka gjë, e bëri i pari njëri.

Monika: Nuk mendon që kanë bërë gabime.

Arbri: Dhe dje ndodhi gabimi i zinxhirit.

Einxhel: Ai ishte hipokrizi këtu e në qiell. Të kesh thënë dy ditë më parë, Dagzin nuk e nominoj se e dua këtu, me Dagzin jam shumë okej dhe kur të bie zinxhiri, shpëton Tanin dhe pastaj të thuash dy variante, i pari është “unë thashë emrin e Tanit se më erdhi keq, sa kishte dalë nga nominimi” dhe variant i dytë ishte “nuk mund ta thoja Dagzin se e dija që do shpëtonte Einxhelin”.

Pse kaq burracak je? Ti po penalizon dikë se do thotë një emër tjetër. A ka gjë më të shëmtuar? Ty po të pret barku për Tanin që nuk ke as 2 javë që e njeh?

UserOnline

Related Posts