Beatrix u eleminua nga Big Brother VIP, Olsa Muhameti bën lëvizjen e papritur

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Beatrix u eleminua mbrëmë dhe banorët shpërthyen në lot. Pavarësisht situatës jashtë, banorët brenda e kanë dashur dhe e kanë vlerësuar Beatrix dhe shumica edhe e atyre që kanë dalë kanë folur mirë për të.

Me daljen e saj nuk u përlotën vetëm banorët, por edhe vetë Arbana u përlot.

Olsa Muhameti ka hedhur një story me shkrimin:

“Kush vdiq mo fol”, e kjo duket në mënyrë indirekte si ironi për situatën e krijuar. Olsa e fshiu statusin.

UserOnline

Related Posts