Fifi dhe Donaldi diskutojnë situatën pas spektaklit

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Natën e djeshme Fifi bëri një konvertim mes Granitit dhe Donaldit,ku vendosi Donaldin në nominim.

Ajo edhe në dhomën e rrëfimit shprehu se do të nominonte Donaldin pasi asaj nuk i kanë pelqyer aspak debatet që kanë ndodhur në shtëpi mes tij dhe Ilirit.

Donaldi po mundohet t’a sqarojë Fifin duke i thenë që situata nuk është aspak ashtu siç duket.

Unë s’jam budalla,prandaj kam reaguar ashtu ndaj situatës me Ilirin,unë e kam dalluar direkt që ai njeri po bën lojë.Loja e tij është shumë e dukshme dhe shumë e pisët”,thot ai.

Related Posts