Monika kapet me Arjolën: Ka probleme…!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Dukej se mes tyre kishte një marrëdhënie të mirë, por Monika sot është shprehur e pakënaqur për sjelljen e Arjolës. Gjatë një bisede me Ilirin dhe Sabianin, Monika u shpreh se sipas saj edhe Arjola ka probleme sepse nuk e kundërshton dot.

“Nuk e kundërshton dot, edhe Arjola ka probleme”, tha Monika.

“Po, por kur merr një gjë përsipër, Arjola çohet e bën”, ia ktheu Iliri. 

“Mirë nuk diskutohet, po dhe Arjola thotë: bëhet kështu zemra, më beso”, vazhdoi Monika.

Related Posts