Bla Bla Blog

Latest BigBrother News

“I gjeta bashke ne shtepi”, Hyseni rrefen momentin se si kapi ‘mat’ Alvisen me Bashkimin

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Ashtu sic iu vume ne dijeni pak ore me pare, Hyseni do te ishte pjese e puntates se
sotme te “Per’ puthen Prime” dhe do te sillte shume prova per te vertetuar se Alvisa
po bente loje te piste.

Hyseni tregoi se Alvisa me Bashkimin jane takuar bashke per dy dite rresht ne
shtepine e ketij te fundit he per kete i kishin ardhur shume foto dhe video.
Ai shtoi se ate nate shkoi poshte shtepise se Bashkimit dhe po i telefononte te dy ge
t’i ballafaqonte, por asnjeri prej tyre nuk i pergiigjej.

Ndiqni videon me poshte:

Follow Us

Most Popular

Related Posts