“Hiqe dorën nga fytyra ime”, plas mes Alvisës dhe Mikelës në “Përputhen”

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Puntatën e kaluar në “Për’puthen “ është transmetuar takimi i vajzës së re Alesias dhe Albit.

Gjatë diskutimit në studio u ndezën debate të forta .Ishte Mikela ajo që u shpreh se Albi është kthyer në “zar” të Alvisës dhe Bashkimit dhe se gjithashtu janë krijuar grupe .

Mënyra se si është shprehur Mikela nuk i ka pëlqyer asak as Albit dhe as Alvises.

Ku vajzat kan kaluar në debat me tone të larta zëri kundrejt njëra tjetrës.

 

Biseda e vajzave:

Mikela: Kur nuk je e larë mos shko te të tjerët.

Alvisa: Unë jam shumë e larë.

Mikela: Me çfarë je larë?

Alvisa: Me shampo me balsam, me të gjitha.

Mikela: Uroj që pasi të lahesh të shplahesh.

Alvisa: Kam kuptuar që kur njerëzit dredhin muhabetet dhe nuk japin asnjëherë asnjë përgjigje, janë të zhytur.

Mikela:  Më pëlqen shumë që jeni bërë grupe këtu dhe t’ju shohim se sa do ju rrojnë këto grupe kur të dilni.

Albi: Kush i ka grupet dhe se kush i krijoi grupet Mikela e dimë të gjithë.

Mikela: Ti mos fol fare njëherë se ti je bërë zar i këtyre.

Alvisa: Avash njëçikë me zarin ti.

Mikela: Hiqe dorën nga fytyra ime.

UserOnline

Related Posts