Flet si skuthe Arjola debaton keq me Antonelën. E ulin diskutimin shumë poshtë

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Pjesë nga debati:

Arjola: Ti ndoshta ke diçka personale me mua. Shkova kape Meridianin dhe ndërhyre a thua se unë po bëje krim.

Antonela: Pse nuk ma the përpara këtë koment, apo tani u kujtove.

Arjola: E ul diskutimin shumë poshtë. Flet si skuthe!

Antonela: Kapem me gjërat që më japin bezdi.

Arjola: Çfarë bezdie të jep fakti që unë nuk flas me Meridianin?/Gazeta Shqip

UserOnline

Related Posts