Monika debat te fort me Beniaden, Jam gati ta puth ne ball dhe ti kerkoj falje

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Aktorja e ironizoi Beniadën duke e imituar gjë e cila e irritoi tepër Beniaden. Nuk të kam tallur asnjëherë, mos më tall as ti,- tha Beniada e përlotur dhe e nervozuar. Kjo përballje duket se la një shije të hidhur tek Monika e cila nuk nguroi të japë komentet e saj edhe tek banorët e tjerë.
Unë jam njeri i tolerancës dhe atë vajzë mund të shkoj që tani, ta puth në kokë dhe t’i them më fal. Ajo do të dalë dhe do ta kuptojë që më ka rënë në qafë, nuk dua ta diskutoj më fare atë debat. Unë edhe në dhomën e rrëfimit nuk kam folur kurrë keq për Beniadën,- u shpreh ajo ku nuk mundi t’i përmbante as lotët.
UserOnline

Related Posts