Kuriozë?! Ja sa paguhen opinionisti Arjan Konomi dhe autorja Olsa Muhameti

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Skandali me të dhënat e qytetarëve që qarkulloi në “WhatsApp”, ku tregohen identiteti, kartat e identitetit, pozicioni i punës dhe paga përkatëse ka ngjallur kureshtje edhe për emrat e njohur të ekranit shqiptar.

Një nga emrat më në zë këto dy vitet e fundit ka qenë edhe opinionisti i një prej programeve më të ndjekura, Arjan Konomi.

Arjani paguhet 228,411 lekë të reja për punën e tij si opinionist në programin e dashurisë.

Gjithashtu e njohur është bërë dhe autorja Olsa Muhameti, nga vetë suksesi i programit.
Olsa paguhet 507,879 lekë të reja për punën e saj si autore e programit.

UserOnline

Related Posts