“Nuk flisnim jashtë!” Einxhel dhe Donaldi zbulojnë për herë të parë sherrin mes tyre

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Einxhell dhe Donaldi janë dy nga nga banorët më të komentuar të “Big Brother VIP”, të cilët kanë edhe një raport të mirë me njëri-tjetrin. Por, duket se jashtë shtëpisë marrëdhënia mes tyre nuk ka qenë kaq paqësore. Ata kanë treguar për herë të parë se nuk flisnin jashtë shtëpisë. Gjatë një diskutimi me Ilirin, Einxhel tha se nuk kishte ardhur për të mbrojtur aktorin, pasi me të nuk kishte asnjë marrëdhënie miqësore jashtë shtëpiësë së “Big Brother VIP”, edhe pse e njihte më parë.

Einxhell: Unë me Donaldin jashtë kësaj shtëpie nuk flisnim. Si mendon që kam ardhur për t’i mbajtur krahun atij për të sulmuar ty? Unë njihja Fifin dhe Donaldin, e me asnjë nuk flisja.

Donaldi: Kemi një muhabet tonin, që jashtë jemi prishur për diçka. Jemi prishur në relata pune, na ka ngelur qejfi. Bllok në Instagram. Ajo ka ardhur këtu dhe ti i ke thënë Donaldina direkt.

Mesa duket Donaldi dhe Einxhell janë përplasur me njëri-tjetrin në momentin kur bashkëpunuan për projektin “Binjakët”, një emision që moderohej nga dy vëllezërit Veshaj.

UserOnline

Related Posts