Ti e ke të qartë pozicionin tënd”/Einxhel flet me Ilirin për eleminimin e rradhës

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Einxhel ka biseduar me Ilirin për eleminimin e rradhës.

“Ti e ke të qartë pozicionin tënd,nuk ke si e vendos në pikëpyetje me Antonelën dhe Meridianin që kanë ardhur edhe më vonë se ti,që nuk është se janë zgjedhur dhe preferuar i publikut.Ti je zgjedhur 3 herë”,-u shpreh ajo.

UserOnline

Related Posts