Ekskluzive/ E ulur siper tij, Mikela kapet mat jashte programit me kete konkurrent te “Perputhen” (VIDEO)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Mikela dhe Erjoni janë gifti, i cili duket të jenë pranë deklarimit. Te dy kanë shprehur pelqim te madh per njeri-tjetrin, por sot gjate takimit pati me shume gerricje sesa dashuri.

Kjo video, e cila po qarkullon ne rrjet i tregon ata me te afruar se kurre edhe pse jo , mund te jemi prane nje perputhjeje te vertete ne programin e dashurise.

Si¢ shihet ne kete video ata jane vertete te afruar, por takimi i tyre i fundit nuk shkoi kag bukur sa ne video.

UserOnline

Related Posts