Gati po ikte nga kjo botë”, Ana Lleshi zbulon çfarë ndodhi kur u largua nga Për’puthen, trondit me atë çfarë thotë

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Ana është konkurentja që bëri bujë të madhe me skandalin e saj me Arjonin, ku u nxorën shumë detaje të pathëna dhe më pas u përjashtu nga programi, duke shkelur rregullat e produksionit, që thekson se konkurentët nuk duhet të takohen me njëri-tjetrin jashtë kamerave.

Ajo është rikthyer në sezonin e tretë, ndonëse nuk e ka marrë mbështetjen e plotë të familjes.

Ana: Herën e parë mami e ka përjetuar keq dhe gati po ikte nga kjo botë. Unë e kam mamin speciale, është pak individ më i veçantë. Këtë herë më tha mos e bëj.

I thashë dua që njerëzit të njohin një pjesë timen që nuk e kanë njohur më parë.

UserOnline

Related Posts