Pamjet me ‘PULLË TË KUQE’ në BBV/ ‘Tërbohen’ banoret brenda vaskës, Monika Lubonja zhvishet dhe i kërcen sipër Arjola Demirit, aktorja e lag me…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Të parat që e kanë shijuar luksin në suitën luksoze në BBV janë aktoret Monika Lubonja dhe Arjola Demiri, por prisni nuk mbaron me kaq!

Artistet janë “tërbuar” teksa u futën brenda në vaskë, duke shijuar hidro-masazhin, ndërsa Monika në gjendje të dehur dhe nën tingujt e muzikës nisi një kërcim sensual… mbi Arjolën.

Kjo e fundit ka marrë shampanjën në dorë dhe ka nisur të lagë Monikën, e cila duket se po e shijon së tepërmi qëndrimin në suitë.

UserOnline

Related Posts