Nuk po merrja dot frymë”, një mankth zgjon Sarën të përlotur

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Sarah është zgjuar e përlotur nga gjumi i mbasdites.

Shkak është bërë një makth që ajo pa lidhur me familjarët e saj.

“Mu duk sikur isha në ashencor dhe u mbush me ujë. Unë nuk po merrja frymë dhe vetëm thërrisja mamin, babin dhe motrën. O zot sa jam trembur, ashencori tregonte vetëm numrin e shtëpisë së shoqes time por vetëm tek shtëpia ime nuk më çonte”,- tha ajo e përlotur.

Banorët prezent u përpoqën ta qetësonin dhe ta shpërqëndronin nga kjo situatë e vështirë.
UserOnline

Related Posts