Bora mbyllë vitin me spastrime, zhdukë gjurmët e Donaldit dhe jo vetëm nga Instagrami

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Prezantuesja Bora Zemani duket se do e nisë vitin me Instagram të “spastruar”.
UserOnline

Related Posts