Pas natës tek Jacuzzi, Beatrix i kërkon Donaldit të bëjë testin e shtatzënisë

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Duket se gjërat janë nxehur më shumë seç duhet brenda në Jacuzzi kur Beatrix ftoi Donaldin t’i bashkohej. Ata nisën të ledhatoheshin dhe përqafoheshin teksa shpenzuan një kohë të konsiderueshme së bashku së suitë pas larjes.

Teksa çifti më i përfolur i momentit po qëndronin në oborrin e shtëpisë së BBVA, Trixa ngacmon aktorin duke i thënë se donte të bënte një test shtatzënie. Ai shtanget dhe i jep një përgjigje të prerë midis të gjithë banorëve.

Trixa: “Ti e di këtë muhabet, ku e di unë”…

Donaldi: “As unë s’e di”, ia kthen ai.”

UserOnline

Related Posts