‘E kam pak, po çfarë të bëj…’, Donaldi e pyet troç Beatrixën: E ke problem moshën ti?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Donald dhe Beatrix kanë qëndruar për disa çaste në dhomën e gjumit.

Donaldi kishte një dhimbje në kurriz dhe Beatrix po i bënte masazh që të qetësohej ndërsa nuk munguan diskutimet rreth mbrëmjes që kaluan në suitë.

Të dy thanë se u kënaqën shumë dhe i pëlqen të shohin njëri-tjetrin duke qeshur ndërsa së fundmi kanë pasur disa përplasje në romancën e tyre.

Donaldi: Po plakem dhe unë.

Beatrix: Eh.

Donaldi: Apo se ke problem moshën ti shpirti?

Beatrix: E kam pak me thënë të drejtën po çfarë të bëj.

Donaldi: Nejse u kënaqa shumë. Të dua ashtu siç je.

Beatrix: Edhe unë jam kënaqur shumë dhe nuk ka gjë më të bukur se sa të shoh duke qeshur.

UserOnline

Related Posts