“Atë lopën treshe ta bëjë me gruan e vet”, plas keq mes Ilirit dhe Monikës

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Krisja mes Monikës dhe Ilirit vazhdon të bëhet dhe më e madhe. Monika është ndjerë e fyer nga deklarata që i tha balerini Ilir Shaqiri. Mbrëmjen e kaluar, para se të flinin gjumë, Monika dëgjohet të thotë se ‘treshe’ ai mund ta bëjë me bashkëshorten e tij.

‘Shakatë shkojnë deri diku. Atë lopën treshe ta bëjnë me grun e vet’– thotë Monika Lubonja e cila shihet e indinjuar nga ajo që i ka thënë Iliri.

Nuk dihet se në cilin moment balerini i bëri këtë propozim aktores por duket se ajo është ndjerë e fyer nga kjo gjë.@bigbrothervipalMonika e Revoltuar me Ilirin?
UserOnline

Related Posts