E dinit këtë fakt? Ka punuar Beniada Nishani si një nga ‘eskortat’ e Berlusconi-t? Si qëndron e vërteta…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Loro” është një film dramatik italian i vitit 2018 me regji nga Paolo Sorrentino, me protagonist Toni Servillo. Filmi flet për grupin e biznesmenëve dhe politikanëve – Loro (Ata) nga titulli – që jetojnë dhe veprojnë pranë manjatit dhe politikanit të medias Silvio Berlusconi.

Sergio Morra është një biznesmen i ri nga Taranto, i cili menaxhon trafikimin në shkallë të vogël të eskortave të tij, të cilat i përdor për të korruptuar politikanë vendas.

Beniada në këtë film luan rolin e një prej femrave të shumta te Berlusconit, ku duket se është edhe pjesë e trailerit zyrtar.

Deri me tani, Beniada nuk e ka permendur pjesëmarrjen e saj në këtë film gjatë qëndrimit të saj në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

UserOnline

Related Posts