Donaldi “sulmohet” pasi nuk shpëtoj Dazg,Elgit Doda e ben per nje lek…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Dönaldi nuk shpëtöi Dagz-in me të cilin kishte afërsi të madhe pör zgjödhi Tanin.

Si rrjedhöjë e kësaj Dagz-i shköi në nöminim me Einxhelin, dhe si më pak i vötuar ai u eleminua

Pas kësaj Dönaldi u ‘sulmua’ nga të gjithë duke u kritikuar për ‘nguljen’ që ai ia bëri Dagz-it.

Elgit Döda, ka reaguar pas kësaj me një pöstim ‘irönizues’ drejt të gjithë atyre që sulmuan.

Pas kësaj Dönaldi u ‘sulmua’ nga të gjithë duke u kritikuar për ‘nguljen’ që ai ia bëri Dagz-it.

Elgit Döda, ka reaguar pas kësaj me një pöstim ‘irönizues’ drejt të gjithë atyre që sulmuan.

UserOnline

Related Posts