Zarf i zi: Dha info nga jashtë që ndikoi në gjendjen psikologjike të Beatrix, dënim për konkurrentin

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Mbrëmjen e kaluar, në shtëpinë e “Big Brother VIP” mbërriti një tjetër zarf i zi, sërish për thyerje rregullash nga konkurrentët.

Kësaj here, një konkurrent i ri sipas produksionit kishte futur informacion nga jashtë, duke penguar lojën dhe duke ndikuar në gjendjen psikologjike dhe emocionale të Beatrix.

UserOnline

Related Posts