Nuk do të dilte kurrë në nominim” Iliri flet për Beatrix

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Sepse e krefnin nga mëngjesi deri në darkë.

Vetëm unë e kam nominuar Trixën,ndonjë banor i ri mund ta nominonte”,tha Iliri.

Dhe ishte e vertet qe Beatrix ska dal asnje her ne nominim nga banoret qe kur eshte futu ne shtepin e big brother
UserOnline

Related Posts