Donaldi pret çdo gjë përveç aleancës Ilir- Einxhel

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Teksa bisedonte me Egzonën dhe Monikën ai ka ironizuar votimet që dyshja ka bërë për njëri-tjetrin.

‘’E fundit gjë që prisja ishte aleanca Iliri-Einxhel, në vlerësime kishin votuar njëri-tjetrin si inteligjentë’’,- tha ai i zhgënjyer.

Banorët vazhduan të diskutonin për strategjinë e lojës së disa prej banorëve.

‘’Mendoj se Arbri po më shmanget dhe nuk e kam kuptuar pse’’,- thotë nga ana tjetër Egzona.

UserOnline

Related Posts