Del nudo në mes të aeroportit/ Policët e gjëmojnë me batanije për ta mbuluar (FOTO)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Si duket ajo nuk ishte pasagjere, pasi nuk kishte me vete asnjë valixhe, por se kishte shkuar aty vetëm për të tërhequr vëmendje.

Menjëherë oficerët e policisë të Denverit u “turrën” me një batanije të madhe për ta mbuluar atë.

“Zonjë, zonjë”, dëgjohet policia që thërret gruan teksa e ndiqte.

Policia e Denverit dhe autoritetet e aeroportit nuk kishin informacione të mëtejshme mbi gruan dhe incidentin e çuditshëm.

Por thuhet se kishte probleme mendore.

UserOnline

Related Posts