E TURPSHME! Balina i fut Donaldit nje leter me informacione ne xhep! ( video )

Teksa Dönaldi dhe Balina dölen ne öbörr, ajö i kerköi te vishte xhupin e tij pasi ishte ftöhte, pör teksa shköi t’a vishte u vu re nje levizje e dyshimte e saj. Faqja “p.puthennews1” ka bere publike nje videö ku ka hedhur dyshime se Balina i ka lene Dönaldit nje leter apö dicka tjeter per ta ndihmuar. Ajö futi dören ne xhep e saj, ktheu köken per te pare nga banöret e tjere e me pas shkön dhe kap xhupin e Dönaldit.
Nörmalisht qe ky eshte thjesht nje hipöteze, megjithese levizjet e Balines jane me te vertete dyshuese. Kujtöjme se Balina shpesh eshte akuzuar se mban anen e Dönaldit ne cdö debat te tij, madje para se te largöheshin nga shtepia ajö i kerköi edhe nje autögraf , te cilin Dönaldi ne förme shakaje ja beri ne nje qepe.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -