Big Brother Vip jep LIVE Fifin dhe Beniadën duke bërë dush, u zbulohen padashje pjesët intime

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Banorët e BBVip janë gjatë gjithë kohës nën monitorimin e kamerave dhe çdo lëvizje e tyre filmohet dhe publiku ka mundesine ti shohi ata 24/7.

Por ndodh në disa raste që banorët VIPA ta harrojnë këtë fakt dhe të ofrojnë ‘show’ për publikun që ka edhe fëmijë.

Së fundmi teksa Fifi dhe Beniada ishin duke u larë në dush, kamerat i kanë kapur teksa ishin plotësisht të zhveshura por ne nje kend ku dukeshin hapur ne ekranet e publikut.

Vlen të thuhet se pjesa tjetër e banorëve lahet me rroba banjo, por Fifi dhe Beniada duket se vendosën t’i heqin këto rregulla dhe të lahen të zhveshura para miliona shqiptarëve që i ndjekin në çdo moment duke mos menduar se kete emision mund ta ndjekin dhe femijet permes ekranit.

Related Posts