Prishet miqësia mes tyre, Fifi dhe Iliri nuk i kursejn ofendimet ndaj njëri-tjetrit!!!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Edhe pse marrdhënjet e tyre gjatë gjithë kësaj periudhe kanë qënë te mira, këtë mëngjes situata midis Fifit dhe Ilirit është tensionuar si kurrë më parë.Ata kanë nisur një konflikt të ashpër ku nuk kanë kursyer as fyerjet ndaj njëri-tjetrit, teksa Fifi e ka quajtur Ilirin “balerin të dështuar”, ndërsa ai i është drejtuar asaj me fjalën “gjysmake”. Iliri ka insistuar shumë që askush s’mund të flasë për profesionin e tij me të cilin ushqehet.

Fifi: Më 21 ti del ë?
Iliri: Po.
Fifi: Po unë? Unë fitoj ë?
Iliri: Ti e ke 16 janar 2024. Ti do rrish vetëm këtu
Fifi: Ky paska ik fare nga mendorja. O ti balerin, balerin i dështuar.
Iliri: Hë, soprano.
Fifi: Nuk jam soprano, jam mezosoprano.
Iliri: Mezosoprano. E di tic ca do të thotë mezosoprano? Gjysmë?
Fifi: Mesatare
Iliri: Po pra, gjysmake.
Fifi: Po ti je i dështuar fare.
Iliri: Po ti je gjysmake fare.

Ata kane vazhduar të hedhin kunja ndaj njëri-tjetrit dhe Iliri i ka kërkuar Fifit ta lërë të qetë.

Related Posts