Ishin gati për tu lidhur,kriset marrëdhënia mes “çiftit” të Për’puthen: “A ke ardhur për femra apo për meshkuj?”

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Dy nga konkurentët më te dashur dhe më te përfolur të Përputhen 3,janë Ritvana dhe Argjendi .Mes tyre vihej re një kimi dhe një marrdhënie shumë e mirë.Takimet e mes tyre nuk kan munguar ,por kohet e fundit situata ka ndrryshuar pasi midis dyshes duket se gjerat jan ftohur dhe nuk ka më afrimitet mes tyre.

Gjithçka ka nisur gjatë njl puntate ku Argjendi e quajti Ritvanën të shtirur dhe të paeduakt në çdo takim të sajin . Ritvana nuk i priti aspak mirë këto akuza.Ajo e konsideroj Argjendin idiot ,pasi edukaten ja ka dhën familja.
Debatet mes dy konkurentëve kanë vazhduar edhe në prapaskenë. Ka qën ritvana ajo që ka akuzuar Argjendin kësaj rradhe.

Pjesë nga biseda e Ritvanls dhe Argjendit:
Argjendi: E di si je sjellë ti?
Ritvana: Si jam sjellë?
Argjendi: Shtrembime, mosrespekti, mospërshëndetja …
Ritvana: Kur?
Argjendi: Çdo ditë.
Ritvana: Kur të jam shtrëmbëruar unë ty more?
Argjendi: Çdo ditë kur vjen.
Argjendi e ka quajtur sërish të paedukatë Ritvanën, ndërsa ajo vazhdoi me akuzat e rënda ndaj tij.
Ritvana: Unë e paedukatë?! Ti ndaje mendjen për kë ke ardhur këtu. Nëse ke ardhur për femra apo për meshkuj.
Argjendi: Ç’ka je t’u fol?
Ritvana: Ej, mos prek.
Argjendi: A e ke idenë ç’ka je t’u fol? Unë s’kam ardhur për tipin e femrës si ti së pari.
Ritvana: As unë për meshkuj si ti, nëse je mashkull.

Related Posts