Nuk e prisnim Argjendi largohet nga Përputhen ! Cila është arsyeja?!

Argjend Rraci 27-vjeçari nga Kosova i cili këtë sezon u bë pjesë e Përputhen tre ,ka qën nje nga djemtë më të pëlqyer si nga publiku ashtu edhe nga vajzat.

Ditën e sotme Argjendi shprehi dëshirën e tij për tmos qënë më pjesë e këtij reality show.
Ai ka treguar se nuk ka më interes për vajzat që jan përballë tij në këtë reality show dhe se gjithashtu aktualisht ka filluar një njohje të re jashtë.

Related Posts