Efi i bërtet Samiut në mes të studios, çfarë ndodhi?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Ditën e sotme në dating show më të shikuar në shqipëri përputhen protagonistë të takimit ishin Efi dhe Samiu.Gjatë kohës që po diskutohej rreth takimit të tyre ,Samiu po tregonte se çfarë ndodhi dhe i referohet Efit duke thënë “kjo”.
Mënyra se si Samiu iu drejtu bëri Efin nervoze dhe ngriti tonin e zërit për ti treguar dhe theksuar atij që duhet ta thërrasë në emër .

Samiu: Kjo ma bënte dhe më të vështirë se rrugës kur po shkonim në takim, jam i lirë, i shoqëruar dhe i dashur…
Efi: Jo kjo, Sami, o Sami, jo kjo. Efi.
Samiu: Efi, më fal.
Efi: I bëja një kompliment rrugës, më thoshte mos mi thuaj tani, mi thuaj në takim. Efi, në atë moment thua që të ti them vetëm para kamerave.

Related Posts