Ledjana dhe Mevlani takohen në Prishtinë Foto nga hoteli duke pirë verë!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Mevlan Shaba me një video në instastory
shfaqet duke u relaksuar në dhomën e një hoteli ne Prishtinë.
Por ndjekësve të tij i jan ngjallur dyshime nëse ai është vetëm, apo bashkë me të është dhe Lediana.
Pasi ajo kishte hedhur një instastory ku po shijonte gotën e verës në një hotel .
A janë takuar ata dy së bashku?
A janë pajtuar cifti me i dashur nga të gjithë Shqiptaret?

Tashmë gjithçka ngelet per tu pare nëse ata jan me njeri-tjetrin dhe nese kan sheshuar cdo zënk dhe tashmë janë bashkë.

Related Posts