Këngëtarja Fifi e tepron ,i hip sipër Dj PM “çohu çohu” se mos…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Fifi është ndër konkurrentet e Big Brother VIP, e cila po merr shumë vëmendje me deklaratat dhe rrëfimet e saj,shpeshherë është komentuar për sjelljen dhe veprimet e saj .

Pas daljes së Granitit nga BB, duket sikur Fifi është më e qetë.Këtë periudhë ajo është parë shumë e afërt me dy banorët e rinj, Dj PM dhe Dj Dagz.
Gjatë ditës, kur Dj Dagz ishte i ulur në dhomën e ndejës, këngëtarja nga Kosova i ka hipur sipër atij,ku dhe është ndjer në siklet me veprimin e saj.
“Çohu, çohu se mos po bëhet xheloz dikush”, kanë qenë fjalët e Dj Dagz drejtuar Fifit.

Gjithashtu kemi vën re një afrimitet teje të madh me Dj GAGZ . Në një video dukej këngëtarja Fifi e cila nuk “përmbahet “
aspak dhe e mbulon Dj GAGZ në puthje dhe kafshime.Mbetet për tu par nëse mes tyre ka diçka me tepër apo thjesht shoqëri

Related Posts