Ish konkurrenti i ‘BBV’ hedh akuza të rënda ndaj produksionit :Më kanë përdorur siç kanë dashur ata…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Një nga ish Konkurrentët në shtëpinë më të njohur në shqipëri ‘BBV’ hodhi disa akuza shumë të rënda ndaj produksionit .

Kledi është ish konkurrenti që u gjykua nga opinionistët e “BBV” për ‘mashtrim’ pasi nuk është trreguar i vërtetë ne lidhje me ato që ai ndjen , dhe nga ana tjetër Triksa u shpreh se eshtë ndjerë e përdorur nga Kledi për shkak të takimit që improvizuan në shtëpi.
Së fundmi, Kledi ka shpërthyer ndaj produksionit ku sipas tij disa gjëra nuk janë treguar siç janë.

‘Jam përdorur se gjërat janë prerë ashtu siç kanë dashur këta.
Unë i kam thënë Monikës se jam i lidhur jashtë dhe të gjithë e kanë dëgjura një gjë të tillë.
“Të gjithë e kanë marrë vesh pas dy ditësh dhe jo pas dy javësh por gjërat nuk janë trasmetuar.’

Related Posts