I shfaqet video ne momente intime me një vajzë.Ja si reagon Bruno i “Per’puthen”!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Bruno është një nga konkurentët e “Per’puthen”3 , ku së fundmi në rrjetet sociale është publikuar një video .Kjo video e ka kthyer Brunon në qëndër të vëmëndjes .Aty shihen një çift në momente intime duke shkëmbyer puthje dhe ledhatime gjysmë i zhveshur ku dhe aludimet ishin për konkurentin Bruno .

Ai tregoi  se duket qartë që nuk është ai personi që shfaqet në video .Më tej ai shton se djali në fjalë nuk ka as tatuazhe, të cilat Bruno i ka pasur që 18 vjeç.

“Më vjen keq që kanë dalë këto imazhe edhe për njerëzit që janë në atë foto. Unë nuk jam se unë që 18 vjeç e kam tatuazhin në qafë dhe krahu nuk përkon. E kam parë foton pa blur dhe po ta shihet pa blur duket që personi në foto nuk jam unë.

Këto video janë komprometuese për të gjitha karakteret që janë në këtë studio. Në atë video vërtet nuk jam unë por është kompromentuese”, u shpreh Bruno.

Related Posts