Nuk flasin më me njëri-tjetrin Mevlani tregon arsyen: Antonela ishte xheloze për …

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Mevlan Shaba është një nga ish konkurentët e “Përputhen”, i cili ishte mjaftë i pëlqyer nga publiku. Ai ishte i ftuar në “Big Brother FunClub” për të komentuar rreth hyrjes së Antonelës në “BBV”.
Ndër të tjera ai është pyetur dhe rrethë marrdhënies së tij me bukuroshen Antonela.Mevlani është shprehur se ata nuk flasin më bashkë dhe shkak të për këtë ishte xhelozia nga ana e Antonelës për Ledjanën. Ai ka treguar se Antonela e zbuloi se ai kishte bërë një takim më Ledjanën dhe pas asaj dite nuk kanë folur më.

“Ne nuk flasim bashkë. Jemi zënë me Anonelës sepse kam qenë në një takim më Ledjanën. Ajo nuk e priti mirë, edhe më telefonoi dhe që atëhere nuk flasim”, është shprehur Mevlani.

Related Posts