Pësoi aksidentin e rëndë,ish -konkurenti i “Për’puthen shikon vdekjen me sy!!!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Argjenc Rraci është një nga ish konkurentët e “Për’Puthen” i cili ka pësuar një aksident automobilistik të rëndë.
Këtë të martë gjatë udhëtimit nga Kosova drejt Tiranës. Aksidenti që Argjendi pësoj ishte shumë i rëndë ,ku për pak sa nuk ka humbur jetën.

Siç isha më së miri duke i dhënë makinës fillon dhe merr drejtim anash. Se dija ç’po ndodhte veç tmerrohesha se përplasej sa në një anë sa në anën tjetër të rrugës.
Më vonë u konstatua se goma e makinës para kishte dal nga vendi”, ka thënë Argjendi për Gazeta Shqip, duke shtuar se ka qëlluar me fat që ka shpëtuar.

Argjendi ka trreguar se ka lëndime në trup, por jo shumë të rënda, gjithashtu shton se është frikësuar shumë.
“Për pak sekonda pashë vdekjen me sy. Ishte vërtetë shumë keq”.

Related Posts