Ana e “Për’puthen” biseksuale?Akuza të renda Mikela : me ka kapur ke dhomat e zhveshjes!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Ana është një nga konkurentet më të reja që është bërë pjesë e “Për’puthen”. Puntatën e kaluar Ana është bër pjesë e një debati me konkurentët për seksualitetin e saj.I gjith debati ka nisur nga puthja që ka shkëmbyer me Mikelën në studio,gjithashtu mikela ka trreguar që Ana në prapaskena ka hyr ke dhoma e zhveshjes duke e kapur nga gjoksi dhe nga vithet .
Konkurentët e kanë akuzuar se është biseksuale dhe se pëlqen  vajzat dhe djemtë, ndërsa Ana i ka hedhur poshtë të gjitha akuzat. “Nuk jam lezbike, nuk dua të dal me Mikelën, pëlqej meshkujt, vdes për meshkujt”, është shprehur Ana.

Related Posts