Antonela i habit të gjithë në BBV: Më sillni një pre*ervativ mua!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Antonela është një nga konkurentet më te reja që është bërë pjesë e Big Brother VIP.
Ajo është një vajzë pa komplekse dhe që shprehet ashtu si ajo dëshiron pa menduar për opinionin e publikut.

Në Big Brother VIP ditën e sotme banorët po bënin gati listën e produkteve ushqimore që i duhen gjatë javës.Banorët me buxhetin që kan fituar kan të drejtë të zgjedhin çfar të duan.Teksa Fifi po i pyeste se çfar donin dhe për çfarë kanë nevojë Antonela i ka habitur të gjithë me kërkesen e saj.Antonela pa problem u shpreh se dëshironte pr*zervativ.

“A e di çka du unë, një pr*zervativ!,” u shpreh Antonela.
Të gjith u habitën nga kërkesa e Antoneles por pasi qeshi ajo u tregoi qe esht e dënuar dhe ska buxhet fare ktë javë.

Related Posts