Debat dhe sherr mes Arjolës dhe Antonelës për pak sa kaloj në përplasje fizike!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Debatet në shtëpinë e Big Brother VIP skanë mbarim.Pas mbarimit të spektaklit mbrëmjen e kaluar Arjola dhe Antonela patën një debat të ashpër me njëra-tjetrën.Tonet e larta të zërit janë bër shkak për nisjen e konfliktit mes dy vajzave.Debati mes vajzave kaloj në ofendime të rënda.
Bisedë mes Antonelës dhe Arjolës: Arjola: Hajde, hajde foli Sabianit, hajde, hajde Antonela: Pse po më afrohesh kështu Arjola: Se mos mendon se jam duke trembur Antonela: Na shurdhove, nuk po mundem që të duroj dot më të bërtiturat e tua nëpër shtëpi Arjola: Po ti si je duke folur? Unë kam qenë duke u falur dhe ti na prishe faljen mua me Sabianin me të bërtiturat e tua Antonela: Ti do të më nxjerrësh negative, s’kanë faj banorët që ankohen për ty Arjola: Qeke budallicë krejt, qeke budalle Antonela: Më marrsh të ligat Arjola: Qenka me të meta mendore Antonela: Qenke budallicë thotë, ska lindë akoma ai që të më bërtasë mua, mbaji për vete ofendimet. As nëna ime nuk mundet me më ofendu mua.

Related Posts