Nxehet situata mes Sabianit dhe Einxhelit. Sabiani: Me tregon breket ti mua!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Në shtëpinë e Big Brother Vip shpesher hapen tema diskutimi që kalojn në debate. Një nga temat që rriti tensionet mes Sabianit dhe Einxhel është se a jan dakort për jetesën me prindërit pas martesës. Einxhel ishte ajo që u shpreh më shumë rreth ksaj teme,ajo u shpreh se çdokush në shtëpi ka rehatinë e vetë, madje edhe këtu po dalin me të mbathura, pa problem fare, tha ajo. Sabiani bëri replikë për atë qe Einxhel shprehu.Ai reagoi duke thënë se ajo nuk duhet ta thot këtë pasi edhe Sabiani i ka parë të gjitha vajzat me të brendëshme.
Sabiani tha: Mos e kalo të brekët fare, unë ju kam parë me b*thë e sytjena të gjitha. Mos na bëj nga këto personalizime këtu para kamerave. Mos e kalo muhabetin ku do ti. Na tregon brekët ti tani.

Related Posts