Tema te nxehta midis Antoneles, Beniades dhe Valonit: Cfare sek*i te pelqen?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
Mbrëmjen e djeshme banorët u ulën të bisedonin me njëri-tjetrin dhe dy bukuroshet Beniada dhe Antonela nisën të ngacmonin Valon Shehun.Pas deklaratës që këngëtari bëri vajzat kan vendosur ta vendosin në vështirsi atë në lidhje me temën e se*sit.

Biseda mes tyre:

Antonela: Ça të pëlqen te Beniada ty?
Beniada: Hë tani ti Antonela me këto gjëra, të lutem shumë. S’do t’i thotë ty ai këto gjëra, e dimë vetë, do flasë me mua jo me ty
Antonela: Çfarë kërkon te një gocë për shembull, çfarë lloj seksi?
Valoni: Ku di unë, varet çfarë gocash. Nuk i kam me plan unë gocat
Antonela: Çfarë lloj seksi pëlqen?
Valoni: Edhe ajo varet
Antonela: Nga se?
Valoni: Po shumë po jap përgjigje, ma shumë se të gjithë
Antonela: Në aspekt seksi ti ke dhënë përgjigje, kur?

Mesa duket vajzat e arritën qëllimin e tyre me sukses.

Related Posts